Account

Je account verwijderen

Verwijder permanent je routess-account en al je routes.

Je kunt je routess-account op elk moment verwijderen. Dit is permanent en onomkeerbaar.

De bevestiging voor accountverwijdering in de gevarenzone van het account

Wat wordt verwijderd

  • Je profiel
  • Al je opgeslagen routes
  • De koppeling van je aanmelding met Google

Hoe verwijderen

  1. Open het menu → Profiel
  2. Scroll naar Gevarenzone
  3. Klik op Account verwijderen en bevestig

Na verwijdering maakt opnieuw aanmelden met Google een vers account aan zonder geschiedenis.

On this page